Toimeksiantojen portaali

TellUs Match on portaali metalli- ja konepajateollisuuden yrityksille.

TellUs Match yhdistää yritysten TKI-tarpeet ja oppilaitosten tutkimus- ja asiantuntijaosaamisen sekä löytää oikeat yhteistyökumppanit.

TellUs Match mahdollistaa suoran yhteyden neljän oppilaitoksen asiantuntijoihin sekä 45:en tekniikan alan tutkimusryhmään.

TellUs Match ohjaa yrityksen tarpeen suoraan oikealle asiantuntijalle.

• Yhteistyön tuloksena syntyy

✓ Harjoittelu
✓ Opinnäytetyö
✓ Opiskelijaprojekti
✓ TKI-projekti (hankevalmistelu)
✓ Mittaus- ja testauspalveluja
✓ Tuotannon ja prosessien kehittämispalveluja

slider image

TELLUS MATCHIN TAUSTAVOIMAT

Tietoa tutkimusorganisaatioista

Oulun yliopisto

Vuonna 1958 perustettu, runsaan 14 000 opiskelijan ja lähes 3000 työntekijän muodostama tutkimus- ja koulutusyhteisö on Suomen monitieteisimpiä ja suurimpia yliopistoja. Oulun yliopiston kymmenen tiedekuntaa ja monet erikoistuneet tutkimusyksiköt luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille ja uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin. Tutkintoja suoritetaan lähes 3 000 vuodessa.

OAMK

Oulun ammattikorkeakoulu on pohjoisen Suomen johtava, monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka luo toiminnallaan ja osaamisellaan elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen. Oamk:lle on ominaista työ- ja elinkeinoelämää sekä omaa toimintaa uudistava ketterä kokeilukulttuuri. Vahvuutena on Oulun seudun ICT-osaaminen. Digitalisaatio on yksi neljästä painoalueestamme. Muut kolme ovat energiatehokas rakentaminen pohjoisiin olosuhteisiin, monialaiset liiketoiminta- ja yrittäjyysvalmiudet sekä uudistuva ammattikorkeakoulun opettajuus ja opettajankoulutus.

Lapin AMK

Lapin AMK toimii Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa, ja se on Suomen pohjoisin ammattikorkeakoulu. Yritysten syntyminen, kasvu ja kansainvälistyminen ovat Lapin elinehto. Lapin AMK kiinnittää erityishuomiota yrittäjyyden ja yritysten kehittämiseen. Yritysten tarpeisiin vastataan tuotteistetuilla koulutus-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluilla. Vuoden 2014 alussa opiskelijoita oli noin 5600 ja henkilökuntaa 560.

Centria AMK

Centria-ammattikorkeakoulu on Keski-Pohjanmaan Kokkolassa, Pohjanmaan Pietarsaaressa ja Pohjois-Pohjanmaan Ylivieskassa toimiva korkeakoulu, jossa on noin 3200 opiskelijaa. Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyksikkö Centria tutkimus ja kehitys työllistää noin 70 henkilöä. Tutkimus- ja kehityshankkeita on käynnissä vuosittain noin 60.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä

Raahen seudun yrityspalvelut


Markku Kemppainen
markku.kemppainen(at)raahe.fi
040 135 6975

JULKISET TOIMEKSIANNOT